HIZLI MENÜ

TÜRKİYE SANAYİCİ FİRMALAR REHBERİ
SEBZE VE MEYVELERİN İŞLENMESİ VE SAKLANMASI
ÜRETİCİ FİRMALARI ALT SEKTÖRLER

ProdcomÜrün Cinsi
15.33.11 Sebzeler (dondurulmuş)
15.33.12 Sebzeler (geçici olarak saklanmış)
15.33.13 Sebzeler (kurutulmuş)
15.33.14 Sirke veya asetik asit harici maddeler kullanılarak saklanmış sebzeler
15.33.15 Sirke veya asetik asit kullanılarak saklanmış sebzeler
15.33.21 Meyve ve kabuklu yemişler (pişirilmiş veya pişirilmemiş) (dondurulmuş)
15.33.22 Reçeller ve meyve jöleleri; meyve ve kabuklu yemiş ezmeleri veya macunları
15.33.23 Fındık, fıstık veya yer fıstığı vb. sert kabuklu yemişler (kavrulmuş, tuzlanmış veya bunların dışında bir yöntemle hazırlanmış)
15.33.24 Meyve ve sert kabuklu yemişler (hemen tüketilmek için olmayan, geçici olarak saklanmış)
15.33.25 Diğer konserve meyveler
15.33.26 Kayısı, şeftali veya erik çekirdekleri
15.33.30 Sebze materyalleri, sebze atık ve artıkları ile tali istihsalleri
15.33.90 Sebze ve meyvelerin saklanması için pişirilmesi ve diğer hazırlama hizmetleri