HIZLI MENÜ

TÜRKİYE SANAYİCİ FİRMALAR REHBERİ
BALIK VE BALIK ÜRÜNLERİNİN İŞLENMESİ VE SAKLANMASI
ÜRETİCİ FİRMALARI ALT SEKTÖRLER

ProdcomÜrün Cinsi
15.20.11 Balık filetosu, diğer balık etleri, balık ciğeri ve yumurtası (taze veya soğutulmuş)
15.20.12 Balık, balık filetosu, diğer balık etleri, balık ciğeri ve yumurtası (dondurulmuş)
15.20.13 Kurutulmuş, tuzlanmış balık ya da salamura yapılmış balık; tütsülenmiş balık
15.20.14 Başka şekilde hazırlanmış ya da konserve edilmiş balık; balık yumurtalarından havyar ve hayvar ürünleri
15.20.15 İstakoz (dondurulmuş); yumuşakçalar ve suda yaşayan diğer omurgasızlar (dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş)
15.20.16 Kabuklular, yumuşakçalar ve suda yaşayan diğer omurgasız hayvanların konserve edilmiş ürünleri
15.20.17 İnsanların tüketimi için uygun olmayan balık, kabuklular, yumuşakçalar ve diğer omurgasız su ürünlerinin unları, tozları ve topakları
15.20.18 Balık, kabuklular, yumuşakçalar ya da diğer omurgasız su ürünlerinin diğer yenilemez ürünleri